Skip to main content

Samen met u richten we ons op het vergroten van de leefbaarheid in uw directe omgeving. Doet u mee?

ContourdeTwern heeft een eigen netwerk van bedrijven uit de regio die maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Zij hebben allen een contract met ContourdeTwern, goud, zilver of brons. Soms is er ook sprake van een contract in natura waarin een bedrijf diensten levert ter versterking van het netwerk. Dit netwerk realiseert projecten die onze omgeving maatschappelijk een stukje mooier te maken. In ruil daarvoor ontvangen deze bedrijven een uniek en interessant business pakket. Hieronder ziet u onze partners.

Partnerbedrijven dragen Maatschappelijk Betrokken Ondernemen een warm hart toe. Als partner zet u uw bedrijf op de kaart als maatschappelijk betrokken organisatie. Met uw partnercontract maakt u het mogelijk maatschappelijk betrokken ondernemen in Tilburg en omgeving aan te jagen en verder te ontwikkelen.

Alle bedrijven hebben zitting in de Raad van Advies van ContourdeTwern: “De Raad van Advies denkt mee over en draagt bij aan, specifieke maatschappelijk betrokken  (en vrijwilligers) activiteiten door te klankboorden met andere maatschappelijk betrokken bedrijven en de medewerker/intermediair op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen van ContourdeTwern. Hierdoor heeft u toegang tot dit unieke netwerk".  De Raad van Advies komt 3 x per jaar bijeen met interessante onderwerpen.

Hier leest u de laatste nieuwtjes en projecten van ons mooie bedrijvennetwerk.

Meer informatie? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Aandacht voor onze partners