Samen met u richten we ons op het vergroten van de leefbaarheid in uw directe omgeving. Doet u mee?

NL DOET 12 en 13 maart 2020 geannuleerd door Corona virus! de tekst eronder moet dan worden: Vanuit ContourdeTwern stonden wij na maanden voorbereiding in de startblokken met 81 NL DOET projecten en meer dan 800 deelnemende vrijwilligers. Helaas gooide het Corona virus roet in het eten. Wij hopen met z'n allen op een top NL DOET 2021 op 28 en 29 mei! Heeft u eerder een groep vrijwiligers nodig of wilt u met een groep aan de slag, laat het ons weten.

NLdoet 15 en 16 maart 2019 was opnieuw groot succes

Afgelopen vrijdag en zaterdag stonden in het teken van NLdoet: circa 600 vrijwilligers gingen aan de slag bij zo’n 70 projecten. Vanwege de onderwijsstaking op vrijdag 15 maart was de opkomst iets minder dan voorgaande jaren, maar de sfeer was er niet minder om. Op verschillende plekken in de stad werden de handen met veel enthousiasme uit de mouwen gestoken.

Landelijk 2019

  • Ruim 350.000 deelnemers
  • Bedrijfsdeelname is afgelopen jaar verdubbeld
  • Ongeveer 6.000.000 aan vrijwillige inzet

Tilburg 2019

  • 90 projecten opgezet
  • 900 vrijwilligers zijn hierbij betrokken

Meer informatie

NL doet 300x300

Samen kunnen we het verschil maken!

NLdoet is een jaarlijks terugkerend groot landelijk evenement gericht op vrijwilligerswerk, waar tienduizenden Nederlanders aan meedoen. Een promotiecampagne voor vrijwillige inzet. Waarschijnlijk heb je de beelden wel eens op tv gezien: leden van het Koninklijk Huis die bijvoorbeeld koffie schenken in een verzorgingstehuis, bomen planten in de natuur of paardrijles geven aan gehandicapten. Tijdens NLdoet laat heel Tilburg en heel Nederland zijn of haar maatschappelijke betrokkenheid zien! Iedereen steekt één of twee dagen de handen uit de mouwen voor de goede zaak. Dankzij de aandacht voor vrijwilligerswerk zien veel mensen in dat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren en betekenisvol kunnen zijn voor een ander.

NLdoet is laagdrempelig en biedt iedereen de kans om kennis te maken met vrijwilligerswerk (als aanbieder van een klus of als actieve vrijwilliger). Je kunt meedoen als individu, school, vrijwilligersorganisatie, bedrijf, vrijwilligerscentrale of gemeente.

 

Volg ons op: