Skip to main content

Samen met u richten we ons op het vergroten van de leefbaarheid in uw directe omgeving. Doet u mee?

Beursvloer Tilburg

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event van ContourdeTwern waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden.

Beursvloer transIn een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Deelnemende bedrijven geven hiermee gestalte aan hun betrokkenheid aan onze stad en werken hiermee tevens aan een positief regionaal Maatschappelijk Betrokken Ondernemers-klimaat. En zij profiteren daarnaast van vele andere voordelen.

Elk jaar komen er meer dan 200 bedrijven en maatschappelijke organisaties naar het Willem II stadion voor een enerverende middag met een gigantisch aanbod aan mogelijkheden en nieuwe contacten.

In 2021 zijn 410 matches (overeenkomsten) door de notaris bezegeld.
In 2022 zijn 537 matches (overeenkomsten) door de notaris bezegeld.
In 2023 zijn 534 matches (overeenkomsten) door de notaris bezegeld.

Een enorme maatschappelijke boost voor de hele regio!

Bedankt!

Op 10 oktober 2023 vond de 18e editie van de Beursvloer Tilburg plaats. Het was weer een ouderwets gezellige en drukke beursvloer met veel mooie matches. Er zijn 534 matches gemaakt tussen hulpvragen van verenigingen en maatschappelijke organisaties en het Tilburgse bedrijfsleven. Via de knop hieronder vind je de bedankadvertentie voor onze sponsoren die deze beursvloer weer mede mogelijk hebben gemaakt. Hopelijk tot volgend jaar 8 oktober 2024!

Inschrijven Beursvloer

Contour de twern logo

Wilt u zich inschrijven voor de volgende beursvloer op 8 oktober 2024 dan verwijzen wij u graag naar de website van beursvloer Tilburg.