Samen met u richten we ons op het vergroten van de leefbaarheid in uw directe omgeving. Doet u mee?

Beursvloer Tilburg

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event van ContourdeTwern waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden.

Beursvloer transIn een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Deelnemende bedrijven geven hiermee gestalte aan hun betrokkenheid aan onze stad en werken hiermee tevens aan een positief regionaal Maatschappelijk Betrokken Ondernemers-klimaat. En zij profiteren daarnaast van vele andere voordelen.

Elk jaar komen er meer dan 200 bedrijven en maatschappelijke oranisaties naar het Willem II stadion voor een enerverende middag met een gigantisch aanbod aan mogelijkheden en nieuwe contacten.

In 2018 zijn 547 (!) matches (overeenkomsten) door de notaris bezegeld. Een enorme maatschappelijke boost voor de hele regio!

Bedankt!

ContourdeTwern bedankt alle 200 bedrijven en organisaties die hebben deelgenomen aan de Beursvloer Tilburg in 2018.

Bekijk de pdf

Inschrijven Beursvloer

Contour de twern logo

Wilt u zich inschrijven voor de volgende beursvloer op 8 oktober 2019 dan verwijzen wij u graag naar de website van beursvloer Tilburg. 

Volg ons op: