Skip to main content

Samen met u richten we ons op het vergroten van de leefbaarheid in uw directe omgeving. Doet u mee?

TILBURG DOET HET GOED TIJDENS 12e NL DOET JUBILEUM EDITIE!

NLdoet, de vrijwilligersdagen die vrijdag 11 en zaterdag 12 maart jl. plaatsvonden,  telden in Tilburg weer vele klussen en deelnemers. Naar schatting 900 mensen hebben zich als vrijwilliger ingezet bij één van de 80 projecten in de gemeente Tilburg, die speciaal voor deze dagen aangemeld waren. Welzijns- en vrijwilligersorganisatie ContourDeTwern, die NLdoet binnen de gemeente Tilburg promoot en organiseert, spreekt van een groot succes! Het doel van NLdoet  is te laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk voor de samenleving is en om nieuwe vrijwilligers te werven.

Kijk ook bij Karin Bruers

Een greep uit de Tilburgse NLdoet-klussen…

Binnen Tilburg hebben  zowel individuele bewoners als ook diverse organisaties, bedrijven en ambtenaren de handen uit de mouwen gestoken op vele projecten. Medewerkers van ACES Direct bezorgden bewoners van Amarant (locatie Spaarnwoudelaan, Reeshof) een unieke dag. Bij zorgcentrum Den Herdgang  gingen de voetjes van de vloer tijdens een echte danssalon met als afsluiting een high tea. Een groep ambtenaren van de gemeente Tilburg ging pannenkoeken bakken met en voor bewoners van zorgcentrum Reyshoeve. En niet te vergeten onze eigen Piushaven, die een flinke opknapbeurt kreeg door vele vrijwilligers.                                                    

Ook na NLdoet een vrijwilligersklus doen (eenmalig of vaker)? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en informeer naar de vele mogelijkheden.

NLDOET