Skip to main content

Samen met u richten we ons op het vergroten van de leefbaarheid in uw directe omgeving. Doet u mee?

Lentebeleving

Afgelopen zaterdag is het team Business Support van de Rabobank Tilburg e.o. aan de slag gegaan bij 't Hooge Veer aan de Bredaseweg in Tilburg. ContourdeTwern had de organisatie van deze dag op zich genomen.'t Hooge Veer als zorginstelling had een middag met Lentebeleving georganiseerd voor 75 cliënten inclusief familie en begeleiders en kon extra vrijwilligers goed gebruiken. 

Veel cliënten met een geestelijke en/of fysieke beperking komen nagenoeg niet buiten, dus de lente werd in huis gehaald met foto's, aankleding, bloemen, traktaties en een heus konijn. Met veel enthousiasme werd dit alles verwelkomd. Wat het voor ons bijzonder maakte is dat we met kleine dingen deze lieve mensen een hartverwarmende middag konden bezorgen.

Zo vertelde een familielid dat het bezoek tijdens deze activiteit zo snel voorbij ging, omdat het zo leuk en afwisselend was. 

Een bewoner vertelde de hele middag hoe leuk ze het vond en hoe lekker de koffie met muffin smaakte.

De medewerkers van Rabobank Tilburg eo werden geraakt door het enthousiasme, de betrokkenheid en de warmte van de medewerkers van Amarant ‘t Hooge Veer.  ‘ Ze zijn zo begaan met de bewoners en willen er alles aan doen om hen een mooie middag te bezorgen. Dit gaf mij  energie om hen hierbij te mogen helpen. Het was een erg leuke middag’.

Bedrijfsuitje